2020-2021 Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavları Başlıyor!

14.06.2021 2647

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Haziran dönemi sorumluluk sınavları 21-25 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimiz hangi derslerden sınava gireceklerini whatsapp sınıf gruplarından gönderilen listelerden veya okul giriş kapısına asılan listelerden öğrenecek, girmesi gereken sınavların hangi tarih ve saatte yapılacağını aşağıdaki görselden kontrol ederek sınavlara katılacaklardır. Sınavlara katılacak öğrencilerin COVID-19 tedbirleri kapsamında okula maskesiz gelmemeleri gerekmektedir. Okul bahçesine giriş yaptıktan sonra da sosyal mesafe kurallarına uyarak okul binasına gelmeleri, giriş kapısına asılacak olan sınav salon listelerinden sınav giriş yerlerini öğrendikten sonra direkt ilgili salona giderek yerlerini almaları, sınav aralarında ve bitiminde okul binasını ivedilikle boşaltmaları gerekmektedir.
Sınava girecek öğrencilerimizin, hepimizin sağlığı için kurallara uymaları gerektiğini hatırlatır, sınavlarda başarılar dileriz.

Sınav programını PDF olarak indirmek için tıklayın.