24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

08.12.2017 487

24 Kasım Öğretmenler Günü Körfez ilçe programı okulumuz personel ve öğrencileri tarafından hazırlandı. Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen kutlama törenine; Kaymakamımız Dr. Hasan Hüseyin CAN ve eşi Sayın Şengül CAN'ın yanı sıra, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Fikret Çetin KALE,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN,  daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende mesleğe yeni başlayan öğretmenler  ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz'ın Öğretmenler günü mesajı okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim OKUTAN, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN ve Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Hüseyin CAN'ın konuşmalarının ardından okulumuz öğretmenlerinden Mazhar ALTUĞ tarafından yazıp yönetilen tiyatro gösterisi okulumuz öğrencileri tarafından sergilendi. İlçemizde çeşitli okullarda stajyer öğretmen olarak görev yapan öğretmen adaylarının yemin töreninin ardından,   Kaymakamımız Dr. Hasan Hüseyin CAN ve  protokol üyeleri, katılımcılar ile günün anısına toplu fotoğraf  çekilmesinin ardından tören sonlandırıldı.

Programın hazırlanmasına emek veren personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

08-12-201708-12-201708-12-201708-12-201708-12-201708-12-2017