Başlıyoruz!

04.09.2021 959

• 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına 6 Eylül 2021 Pazartesi günü tüm sınıflarımızda yüz yüze tam kapasite başlıyoruz.
  • Okul bahçemizde toplanma saatimiz 08.45 olup ders başlangıç saatimiz 09.00'dur. Öğrencilerimizin saat 8.45'te okul bahçesinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Derslerimizin bitiş saati 16.10 veya 17.00'dir. Sınıflarımıza göre farklılık göstermektedir. Öğrencilerimiz ders bitiş saatlerini ders programından öğreneceklerdir. Ders programları pazartesi günü ilk derste dağıtılacaktır.
  • Okulumuzda öğle arası 13.00-13.50 arasındadır. Öğle arası öğrencilerimizin okuldan çıkmaları yasaktır. Öğrencilerimiz yiyecek-içecek ihtiyacını okul kantinimizden karşılayabilirler veya yanlarında getirebilirler.
  • Pandemi koşulları nedeniyle okul bahçemize velilerimiz alınmayacaktır. Öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimiz öğretmenlerimizle birebir iletişime geçtikten ve randevu aldıktan sonra 13.30-13.50 saatleri arasında okulumuza görüşmeye gelebilirler. Veli-öğretmen görüşmelerimiz zemin katta bulunan görüşme bölümünde yapılacaktır. Velilerimizin katlara çıkmaları yasaktır.
  • 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ücretsiz ders kitabı dağıtımı yapılacağından ve poşet verilmeyeceğinden dolayı öğrencilerimizin yanlarında çanta/poşetle gelmelerini öneriyoruz.
  • Okul üniformamızda değişiklik olmayıp öğrencilerimizin okulumuza üniformayla gelmeleri gerekmektedir. Okulumuzun kıyafetleri tüm öğrenciler için turkuaz tişört, siyah pantolondur. Soğuk havalar için tişört üstüne okul logolu kapüşonlu giyilecektir.
  • Okulumuza yeni başlayacak olan 9. sınıflarımız hangi sınıfta olduklarını okul kapımıza astığımız sınıf listelerinden öğrenebileceklerdir.
  • Toplu taşımayla okulumuza ulaşmak isteyen öğrencilerimiz 163, 155 ve 161 nolu otobüslerle ulaşım sağlayabilirler.
  • Tüm öğrencilerimizi pazartesi 08.45'te okulumuza bekliyor, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında başarılar diliyoruz.