Okul Tanıtım Ziyaretlerimiz Başladı

11.05.2023 109

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında lise hayatına başlayacak Körfezli gençlerimize okulumuzu tanıtmak, alanlarımız hakkında bilgi vermek ve lise tercihi yaparlarken okulumuzu bilinçli olarak tercih etmelerine yardımcı olmak amacıyla 8. sınıf öğrencilerine yönelik ziyaretlerimiz başladı.

Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri tarafından ilçemiz ortaokullarına gerçekleştirilecek ziyaretlerin ilkini Yarımca Ortaokulu’na gerçekleştirdik. Muhasebe ve Finansman Alanı Alan Şefi Gökhan Hançar ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Atölye Şefi Vural Kaya gerçekleştirdikleri ziyarette Yarımca Ortaokulu 8. sınıf öğrencileriyle buluştu. Buluşma öğrencilere yapılan detaylı bilgilendirme sunumunun ardından soru-cevaplarla sona erdi. Ziyaretlerimiz LGS öncesinde Körfez genelindeki ortaokullarımıza yönelik olarak devam edecek.

Yarımca Ortaokulu’na ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, alanlarımıza ilgi duyan ve önümüzdeki yıl bizimle birlikte olmak isteyen öğrencilerini okulumuza bekliyoruz.

11-05-202311-05-202311-05-2023