Okulumuzda “Gençlik ve Güvenli Gelecek” Semineri Verildi

13.04.2023 145

12 Nisan 2023 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda ortaöğretim kurumlarında öğrenim görmekte olan gençlerimize yönelik terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri ve propagandaları hakkında bilgilendirme yapmak gençlere devletin yanında olduğu hissini vermek, güvenlik kuvvetleri ile olan iletişimlerini daha ileri seviyeye  getirmek, ülkemize yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında konferanslar verildiğini bildirerek,  terör örgütü ve benzeri yasa dışı oluşumların gençlerimiz üzerindeki etkilerinin kırılmasını sağlamak, elaman teminini engellemek  ve gençlerimizin bu oluşumlara karşı bilinçli olmasını sağlamak amacıyla Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Gençlik ve Güvenli Gelecek" isimli konferans verildi.

Bu verimli konferans için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz.

13-04-202313-04-202313-04-202313-04-2023