ÖSYM Eğitim Bilgileri Güncelleme İşlemi

05.07.2021 723

YKS'ye giren 12. sınıf öğrencilerimizin, ÖSYM tarafından 29 Haziran 2021 tarihinde yapılan duyuruya istinaden "Sistemdeki Eğitim Bilgilerinin Adaylar Tarafından Kontrolü ve Eğitim Bilgisi Seçme İşlemi" yapmaları gerekmektedir.

Mezuniyeti hak eden öğrencilerimizin e-okul üzerinden işlemleri 05.07.2021 itibarıyla yapılmıştır. Özellikle mezuniyeti hak eden öğrencilerimiz bu işlemi dikkatli bir şekilde yapmalıdır.

Yapılacak işlemler şu şekildedir:

• Buraya tıklayarak sisteme giriş yapılır.
  • Mezuniyeti hak etmiş öğrencilerimizin bu sayfasında "Diploma Notu / 100 Mezun - 02.07.2021" ibaresini olmalıdır. Eğer bu ibare varsa "YKS Başvurusunda Kullan" butonuna tıklanır ve onay işlemi yapılır.
  • Sorumluluk sınavlarından dolayı mezuniyeti geciken öğrencilerimizin bu sayfasında "Not Ortalaması / 100 (Okuyor)" ibaresi olmalıdır. Eğer bu ibare varsa "YKS Başvurusunda Kullan" butonuna tıklanır ve onay işlemi yapılır.
  • Onay işleminin kontrolü için buraya tıklayarak ilgili sayfaya giriş yapılır.
  • Eğitim bilgileri bölümünde onaylanan bilgiler varsa işlem bitmiştir.

Onay işlemi sırasında veya kontrol sonucunda problem yaşayan öğrencilerimiz 02625274120 nolu telefondan dahili 4'ü tuşlayarak müdür yardımcımız Faruk ERGÜN ile iletişime geçebilirler.

Öğrencilerimizin bu işlemi yapmaları için son tarih 6 Temmuz 2021 saat 16:00'dır.

ÖSYM Duyuru linki için tıklayınız.