Yüz Yüze Eğitim Duyurusu

Yüz Yüze Eğitim Duyurusu

04.06.2021 1179

⚠️Bakanlığımızın yaptığı duyuruya göre 07 Haziran 2021 tarihinden itibaren haftada iki gün olacak şekilde tüm sınıflarımız yüz yüze eğitime başlayacaktır. Buna göre;

️⚠️Pazartesi-Salı: 9. Sınıflar ve 12-B Büro
️⚠️Perşembe-Cuma: 10. Sınıflar, 11. Sınıflar, 12-A Büro ve 12-A Muhasebe sınıfları mevcut ders programındaki derslerini okulda yüz yüze olarak göreceklerdir.

⚠️Yüz yüze eğitimin olmadığı günlerde ise uzaktan eğitim devam edecektir.

⚠️Yüz yüze derslere katılım zorunlu olmayıp veli isteğine bağlıdır. Bu yüzden yüz yüze derse gelmek isteyen öğrencilerimiz okula geldikleri ilk gün aşağıdaki görselde örneğini göreceğiniz dilekçeyi velisine imzalatıp yanında getirerek okul idaresine teslim edeceklerdir. Yüz yüze eğitime katılmak istemeyen öğrencilerimiz dilekçe hazırlamayacaklardır. Bu öğrencilerimiz yüz yüze derslere katılmayacakları günlerde EBA ve EBA Lise TV'den faydalanabilirler.

⚠️Okula gelen öğrencilerimizin tüm sorumluluğu idareci ve öğretmenlerimizde olduğu için sınıflarımızın o günkü son ders bitimine kadar öğrencilerimizin okuldan çıkışına izin verilmeyecektir. Okula geldikten sonra izinsiz bir şekilde okuldan ayrıldığı tespit edilen öğrencimizin velisine acilen telefon aracılığıyla bilgi verilecek ve Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince disiplin işlemi uygulanacaktır.

⚠️Okul kantinimiz açık olacaktır. Bu yüzden dışarıdan yiyecek-içecek alışverişine kesinlikle izin verilmeyecektir. Kantinden faydalanmak istemeyen öğrencilerimiz yanlarında yiyecek-içecek getirebilirler.

 

04-06-2021