"Beyaz Bayrak" Almaya Hak Kazandık!

22.11.2019 2414

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan "Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü" kapsamında okulumuz "Beyaz Bayrak" aldı.

Temiz ve sağlıklı bir okul olmayı hedefleyen okulumuz Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı. Temizlik ve hijyen esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde imzalanan protokole göre eğitim kurumlarının denetlenmesi ve sağlık durumlarının iyileştirilmesini teşvik amacıyla uygulanan projede gerekli kriterlerden geçerek 100 puan üzerinden 98 puan aldı. Öğrencilerini bu bilinçle eğitime hazırlayan okulumuz öğretmenleri, çevre bilinci oluşturmak için okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledi. Okulumuz yardımcı hizmetler personeli de okul içinde düzenlemeler yaparak okulun düzenli ve temiz bir yer olmasına önemli katkı sağladılar.

"Beyaz Bayrak" almamızda emeği geçen herkese teşekkür eder, okulumuzdaki bu temiz ve sağlıklı ortamın devam etmesini dileriz.

22-11-201922-11-2019