Nakil Başvurusu Duyurusu

07.10.2020 898

9. sınıf öğrencilerimiz için nakil süreci bugün (7 Ekim) başlamıştır. Ekim ayı sonuna kadar haftalık olacak olan süreçte nakil başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimiz her hafta perşembe günü gün sonuna kadar başvurularını velileri ile birlikte velinin e-devlet şifresi aracılığıyla yapabilecekler, cuma günleri ise başvurulan okullar tarafından nakil onay/ret işlemi yapılacaktır. Özellikle 9. sınıf alan yerleştirmeleri sonucunda istedikleri alana/okula yerleşemeyen 9. sınıf öğrencilerimiz tercih edecekleri okulların kontenjan durumlarını buraya tıklayarak kontrol ettikten sonra başvuru yapabilirler. Okulumuz içinde alan değişikliği düşünen öğrencilerimizin de aynı yöntemle nakil başvurusu yapmaları gerekmektedir. Dilekçe ile alan değişikliği talepleri alınmayacaktır. Başvuru esnasında sorun yaşayan öğrencilerimiz 02625274120 nolu telefonumuzu arayıp ardından 4'ü tuşlayarak destek alabilirler.
Nakil başvurusu yapmayı düşünen öğrencilerimize duyurulur.